Hallo, ik ben Sam!
Professioneel graphic designer, voice-over tovenaar, audio goeroe, montageheld en acteur.

Gespecialiseerd in :

Adobe CC Suite / Photoshop / Illustrator / Premiere

Of ik nu foto’s bewerk in Photoshop, logo’s, visitekaartjes of t-shirt ontwerpen in illustrator vervaardig of een te gekke video aan het monteren ben in Premiere Pro, ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin bij het gebruiken van de Adobe CC Suite. Geen uitdaging is me te dol en geen berg te hoog.

Voice-over Werk

In mijn jarenlange ervaring bij verschillende lokale omroepen kwam ik er achter dat ik naast graphic design en acteerwerk ook een passie voor stemmen had. Niet alleen deed ik als kind de ene na de andere BN-er na, ook begon ik me steeds meer te verdiepen in het reguliere voice over werk. Of ik nu voice-overs voor bedrijven inspreek, of voor studenten hun eindwerk aan het opnemen ben, achter de microfoon voel ik me ook meer dan thuis! Of het nu enkel gaat om een opname of een volledige mix, ook hier is niets me te gek.

Acteren / Presentatie

Op mijn zesde zat ik op mijn eerste theaterschool. Wat een passie en wat een heerlijk vak om uit te mogen oefenen. Zowel voor de camera als op een podium voel ik me als een vis in het water. Ook al zijn podiumkunst en acteerwerk voor een camera twee best verschillende werelden, je kunt in beide zo ontzettend veel kwijt. Wegkruipen onder de huid van iemand die je zelf niet bent en daar je ziel en zaligheid in kunnen leggen. Heerlijk! Je kunt me dus ook benaderen voor een presentatie of voor acteerwerk.

Zo verloopt onze samenwerking :

Voor ik aan de slag ga voor jou als individu of als bedrijf kom ik altijd graag op de koffie. Als je liever bij mij langs komt of een skype sessie wilt inplannen is dat natuurlijk ook prima. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Na een stevige bak koffie en een goed gesprek hebben we alles duidelijk kunnen inventariseren samen en schets ik voor je hoeveel uur ik nodig denk te hebben en spreken we samen een deadline voor je project af. Ik stuur je een offerte toe waarin ik alles netjes uiteen zet.

Als je de offerte hebt goedgekeurd hebben we én al een goede kop koffie gehad én hebben we beiden duidelijk wat er moet gaan gebeuren en op welke termijn dat dat af zal zijn. Dan rest mij nog maar één ding; aan de slag!

Wanneer ik je volledige opdracht heb uitgewerkt krijg je die van me opgestuurd. Mocht je nog wat willen aanpassen, dan is dat áltijd mogelijk. Met een maximum van twee revisies per project. Daar reken ik niets extra's voor, dat hoort er gewoon bij. Ik stuur de factuur pas op als we aan beide kanten van deze uitwisseling twee bleie eieren hebben zitten! Graag tot bij de volgende opdracht.